Music for Life 2018 De Warmste Week

Bestel gebak en/of snoep of zet zelf een actie op!Kansarme kinderen in Vlaanderen, kunnen op BiJeVa rekenen Help ook mee!
Artikel dat je kijk op armoede in Vlaanderen verandert Lees de krant 'Het Laatste Nieuws', van 31 juli 2017.
Denk af en toe met je hart en voel met je hoofd. Zo denk je ook eens aan in plaats van over mensen. En kan je compassievol werkelijk in actie komen.
Hoe kan je meedoen?
- met gebak en/of snoep te kopen door bovenstaande bestelbon af te drukken, in te vullen en te verzenden naar annydewindt@bijeva.be;
- met gebak en/of snoep te kopen door hier online de bestelbon in te vullen en te verzenden.


- U kan ook met uw eigen actie mee bouwen aan onze voortdurende verbeterde werking
Maak v/d week voor kerst samen met Music For Life de Warmste Week voor BiJeVa door haar te steunen
- Surf naar Music For Life Klik linksboven op ‘registreer jouw warmste actie’. Vul op de pagina 'Registreer jouw warmste actie' die verschijnt, onder rubriek ‘Kies je goede doel’ in zoek-venster ‘Zoek binnen de lijst’ BiJeVa in. Onmiddellijk verschijnt daaronder op de pagina 1 resultaat BiJeVa, klik op de naam BiJeVa. Vul in de lege velden de informatie van je actie in.
- Klik onder de beschrijving van jouw goed doel op ‘registreer een actie’. Vul vervolgens alle velden in om de informatie van jouw actie concreet te maken en klik nadien op ‘verstuur’.
- Na de registratie kan je op de knop ‘registeren’ klikken om een account op de Warmste Week-website te maken. Je geeft jouw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in en klikt vervolgens op verzenden.
- Op jouw e-mailadres ontvang je een mail met daarin een link waar je op moet klikken ter bevestiging van jouw account.
- Vanaf nu kan je op https://dewarmsteweek.stubru.be/ rechtsboven op inloggen klikken om vervolgens aan te melden met jouw account. Wanneer je dan naar onder scrolt krijg je een overzicht van jouw actie(s). Op ‘jouw Warmste dashboard’ kan je alle informatie over je actie en persoonlijke contactgegevens beheren. Indien er informatie in verband met jouw actie wijzigt, kan je dat hier aanpassen.
- Klik op ‘promotiemateriaal’ en vervolgens op ‘maak je affiche’. De Warmste Week geeft jou de kans om heel gemakkelijk een affiche te ontwerpen ter promotie van jouw actie. Vul alle lege velden in en jouw affiche is klaar! Je kan de affiche vanonder als PDF of als PNG (als afbeelding gemakkelijk te delen op facebook) downloaden.
- Klik op ‘mijn plaat’ om het nummer te kiezen dat je tijdens Music For Life wil horen op Studio Brussel.
- organiseer die geldinzameling tussen 01 oktober en 24 december.
- Breng ons op de hoogte van je actie. We kunnen promomateriaal uitlenen en je actie bekend maken op onze website en sociale media.
  Stuur je actiebericht naar Anny De Windt.
- Maak zoveel mogelijk promotie via je vrienden, kennissen, familie en sociale media. Zo maak je een succes van jouw actie.

BiJeVa vzw is dit jaar terug goed doel voor Music for Life
In het verleden hebben vrienden, kennissen en symphatisanten zich al ingezet voor ons goed doel van Music For Life, en zo van de week voor Kerstmis De Warmste Week gemaakt. Daarvoor willen we hen, en alle mensen die zich hebben ingezet voor onze actie, nog eens ontzettend bedanken. Het is door de inzet van mensen als zij dat we het verschil kunnen maken voor kinderen van bij ons die in armoede moeten opgroeien.

#Samenarmoedeaanpakken