Onze Aanpak

Vakantieplek

domein De Gavers te Geraardsbergen met verblijf in JH 't Schipken

Vakantie

Komende vakanties - Afgelopen vakanties

Enkel met ons inschrijfformulier kunnen
deelnemers worden aangemeld door de  
professionele (jeugd)zorg.

GEANNULEERD! In juli zal de groepsimmuniteit onvoldoende zijn zodat de coronamaatregelen, inclusief de bubbel, van kracht zullen blijven. De BiJeVa vakantiewerking is geen op zichzelf staand gebeuren maar om kinderarmoede te verzachten en een kind is nooit alleen arm er is een heel gezin arm. Anny die met elk kind vanuit haar huisbezoeken een vertrouwensband heeft opgebouwd, wil dan ook geen kinderen, zeker binnen eenzelfde gezin, uitsluiten van op vakantie te gaan met BiJeVa.

Vakanties 2021 Binnenland

 

Vakantie 2021 Nederland - Prov. Zeeland & Friesland

Telefonisch of gewoon per e-mail boeken is niet mogelijk. Voor elke aanvraag die niet door onze bezielster Anny De Windt thuis bij de ouder(s) wordt afgehandeld, hebben we een inschrijfformulier nodig dat u per e-mail mag bezorgen of per gewone post aan Anny De Windt, Hazestraat 73 - 9620 Zottegem.
1 - Persoonlijk inschrijven bij Anny De Windt bezielster BiJeVa vzw
Als ouder(s), waar je ook woont in Vlaanderen, die geen cliënt is (zijn) van een professionele sociale organisatie zoals o.a. een O.C.M.W. stuur je het volgende smsje naar 0499 24 54 36: "Anny bel mij eens op!" Anny belt je dan om een afspraak te maken voor persoonlijk bij je langs te komen als jij in een lokale regio woont waar Anny toeleiding van deelnemers op maat uitvoert. Als je niet in een lokale regio woont wordt de toeleiding verder telefonisch met Anny besproken.
"Anny bel mij eens op!"  mogen ook de ouder(s) sturen die cliënt zijn bij een O.C.M.W. maar voor wie het O.C.M.W. de (kosten delende) deelnamebijdrage van 100 euro/kind/vakantie niet wil betalen aan BiJeVa vzw en daardoor dus de middelen niet wil benutten van POD MI die ter beschikking zijn voor participatie en sociale activering van de doelgroep!

Prijs / deelnemer / vakantie:
- 025 euro bij persoonlijke inschrijving door Anny. Voor de ouders die aan de keukentafel door onze bezielster worden ingeschreven bedraagt de deelnamebijdrage 25 euro per kind en per vakantie. Dat is slechts 1/10de - 1/14de de van de prijs die de vakantie kost aan BiJeVa vzw.
- 125 euro voor professionele (jeugd)zorg   [bestaand uit deelnamebijdrage ouders 25 euro + 100 euro toeslag professionele sociale organisatie ]     - Vervolg, hieronder "Inschrijving deelnemers en deelnameprijs"

Vakantieplek

domein De Gavers te Geraardsbergen met verblijf in JH 't Schipken

VakantieFolders

De folders van de eerstvolgende vakantie kan je hier downloaden
Om de deelnamebijdrage voor de ouder(s) laagdrempelig op 25 euro per kind per vakantie te houden moet BiJeVa vzw haar kosten zo laag mogelijk houden. Voor instellingen, erkende en gesubsidieerde sociale organisaties en centra die betrokken zijn bij het Algemeen Welzijns- en Gezondheidswerk, de Integrale Gezinszorg en de Bijzondere Jeugdbijstand bieden wij de folder, het inschrijfformulier en alle andere informatie om met een gerust hart op vakantie te gaan uitsluitend langs digitale weg aan.

Vakantieplek

domein De Gavers te Geraardsbergen met verblijf in JH 't Schipken

VakantieMedische fiche

Download de medische fiche hier. Ten laatste 20 kalenderdagen voor aanvang van de betreffende vakantie terug te bezorgen aan je begeleid(st)er van de sociale organisatie waarbij je aangesloten bent. Of deze papieren per gewone post opsturen naar BiJeVa vzw t.a.v. Anny De Windt, Hazestraat 73 - 9620 Zottegem. Aldus kan de E.H.B.O. verantwoordelijke van dienst met de gepaste zorg alles voorbereiden.

Vakantieplek

domein De Gavers te Geraardsbergen met verblijf in JH 't Schipken

VakantieBagagelijst

Wat zoal mee te nemen, indien aanwezig* :
Identiteitskaart - Badpak of zwembroek en badmuts - Sportieve kledij [T-shirt(s), short(en), training - (Sport)Schoenen + reserve schoenen - Toiletgerief: kam, handdoek(en), washandje(s), zeep, zakdoeken - Warme trui (bij koud weer of ’s avonds) - Pantoffels of ander schoeisel voor binnenhuis - Reserve ondergoed + kousen - Slaapgerief: pyjama of nachtkleed - KW (of andere lichte regenjas) - Rubberen laarzen - Zonnebril + zonnepetje - Schrijfgerief en één postzegel (voor postkaart) - Te nemen medicamenten.
Download de bagagelijst hier     - Vervolg, hieronder "Wat zoal mee te nemen"

Vakantieplek

domein De Gavers te Geraardsbergen met verblijf in JH 't Schipken

VakantieVervoer

Opstap- en afhaalplaatsen van de autocar naar en van de vakantieplek:
  - Opstapplaats Oudenaarde: NMBS station, J. Braedstraat 94 - vertrektijd: 07.45 uur / aankomsttijd: 16.30 uur
Download de opstap-/afhaalplaats Oudenaarde hier
  - Opstapplaats Zottegem: NMBS station, Stationsplein 12 - vertrektijd: 08.30 uur / aankomsttijd: 15.30 uur
Download de opstap-/afhaalplaats Zottegem hier
  - Opstapplaats Aalst: NMBS station, Albert Liénartstraat 14 - vertrektijd: 09.30 uur / aankomsttijd: 14.30 uur
Download de opstap-/afhaalplaats Aalst hier.

Vakantieplek

domein De Gavers te Geraardsbergen met verblijf in JH 't Schipken

VakantiePraktische info

Als er op de bagagelijst spullen staan die je niet hebt noteer die dan op de medische fiche onder de rubriek 'Inlichtingen' op de laatste pagina. Wij zorgen dan dat je die zaken op de vakantieplek gratis in bruikleen krijgt!

Komende Activiteiten

Kerstfeest 2018  -  Kerstfeest 2019
Eerstvolgende Kerstfeest: Thema-activiteit 2021
19 December 2021 In Ontmoetingscentrum Velzeke

Vakantiegebeuren Video

Een belangrijke speelplek waar:

kinderen spelen en speels gedrag vertonen (zich amuseren), leren sociaal met vrienden en vriendinnen om te gaan, ontdekken dat beleeftijd helpt, ondervinden hoe je afspraken maakt en je daaraan houdt, bekende mensen ontmoeten, gezond eten, ontdekken dat er in de buitenwereld best heel wat fijne mensen rondlopen. Inschrijfformulier.doc (niet te gebruiken door ouders)

Inschrijven kan verder zoals hierna aangegeven.
2 - Rechtstreeks online bij BiJeVa vzw via inschrijfformulier.doc
De instellingen, erkende en gesubsidieerde sociale organisaties en centra die met diensten en voorzieningen betrokken zijn bij het Vlaams Welzijnswerk (m.a.w. *professionele sociale organisaties zoals OCMW's, CAW's, Welzijnsschakels, Begeleidingstehuizen en mobiele hulpverlening uit de Bijzondere Jeugdbijstand, CLB's ...) dienen ons inschrijfformulier volledig ingevuld en gehandtekend als bijlage toegevoegd aan een verzoek tot reservatie per e-mail te sturen naar onze bezielster. De dienst of voorziening kan enkel op haar naam inschrijven! Tijdens haar bezoeken komt Anny ook regelmatig bij ouders terecht die een dossier lopen hebben bij het O.C.M.W. . Dan neemt zij achteraf contact op met hun begeleid(st)er. Lees meer over dat aanvullend maatwerk.
3 - Via Steunpunt Vakantieparticipatie
Als lidorganisatie meld je je aan met je gebruikersnaam en paswoord op www.vakantieparticipatie.be. Vervolgens zoek je onder 'Aanbod' de georganiseerde vakantie van BiJeVa vzw. Als je je georganiseerde vakantie gekozen hebt, klik je onderaan op 'Reserveer online' en vul je alle gegevens verder in. Op het einde van je aanvraag krijg je een reservatienummer.
Eens een aanvraag is ingediend kan je BiJeVa vzw wel steeds telefonisch op 0499 24 54 36 of per e-mail contacteren om wijzigingen door te geven of om een vraag te stellen over die reservatie.

De prijs voor de inschrijvende professionele sociale organisatie = 125 euro per kind en per vakantie (= deelnamebijdrage ouders € 25 + deelnamebijdrage professionele sociale organisatie € 100), ook als zij via Steunpunt Vakantieparticipatie inschrijven.
*Voor de diensten / voorzieningen waar BiJeVa een samenwerkingsovereenkomst mee heeft gelden de afgesproken prijzen.

De Algemene Voorwaarden, die als bijlage integraal deel uit maken van het inschrijfformulier, onderschrijft de rechten en de plichten van boeker en inschrijver en duidt wat deze van BiJeVa vzw mag verwachten.

Opmerkingen: iedere deelnemer beperkt zoveel mogelijk de bagage tot wat hierna is opgegeven; niets op de reiskoffer, rugzak of sportzak vastbinden; elke reiskoffer, rugzak of sportzak is voorzien van een goed zichtbaar etiket met de naam van de deelnemer.
Om problemen zoals afgunst, beschadiging en kwijtraken door diefstal of verlies te voorkomen is het niet toegelaten zakgeld, een reiswekker, een GSM en andere toestellen waarmee afbeeldingen en muziek/geluid kunnen opgenomen of afgespeeld worden mee te geven.

Benodigd Extra bedrag

45.000!

2 Vakanties/Educacontainer

+ Thuishulp!

Aankondigingen BiJeVa

 • Thema Kleuren:
 • Achtergrond Beelden:
 • BiJeVa
  Onafhankelijke/Autonome
  vrijwilligersvereniging die
 • - kinderarmoede gezicht geeft
  - isolement doorbreekt
  - haar aanpak verspreidt
  - samenredzaamheid versterkt
 •  
 • Bekijk Onze Donateurs