Onze Aanpak

Vakantieplek

domein De Gavers te Geraardsbergen met verblijf in JH 't Schipken

Vakantie

Komende vakanties - Afgelopen vakanties

Enkel met ons inschrijfformulier kunnen
deelnemers worden aangemeld door de  
professionele (jeugd)zorg.

Inschrijving start pas in de week van de vrijwilliger 2023!

Vakanties 2023 Binnenland

 

Vakantie 2023 Nederland - Prov. Zeeland & Friesland

Persoonlijk inschrijven bij Anny De Windt bezielster BiJeVa vzw
Als ouder(s), waar je ook woont in Vlaanderen, die geen cliënt is (zijn) van een professionele sociale organisatie zoals o.a. een O.C.M.W. stuur je het volgende smsje naar 0499 24 54 36: "Anny bel mij eens op!" Anny belt je dan om een afspraak te maken voor persoonlijk bij je langs te komen als jij in een lokale regio woont waar Anny toeleiding van deelnemers op maat uitvoert. Als je niet in een lokale regio woont wordt de toeleiding verder telefonisch met Anny besproken.
"Anny bel mij eens op!"  mogen ook de ouder(s) sturen die cliënt zijn bij een O.C.M.W. maar voor wie het O.C.M.W. de (kosten delende) deelnamebijdrage van 100 euro/kind/vakantie niet wil betalen aan BiJeVa vzw en daardoor dus de middelen niet wil benutten van POD MI die ter beschikking zijn voor participatie en sociale activering van de doelgroep!

Telefonisch of gewoon per e-mail boeken is niet mogelijk.
Voor elke aanvraag die niet door onze bezielster Anny De Windt thuis bij de ouder(s) wordt afgehandeld, hebben we een inschrijfformulier nodig dat u per e-mail mag bezorgen of per gewone post aan Anny De Windt, Hazestraat 73 - 9620 Zottegem.

Prijs / deelnemer / vakantie:
- 25 euro bij persoonlijke inschrijving door Anny. Voor de ouders die aan de keukentafel door onze bezielster worden ingeschreven bedraagt de deelnamebijdrage 25 euro per kind en per vakantie. Dat is slechts 1/10de - 1/14de de van de prijs die de vakantie kost aan BiJeVa vzw.
- 125 euro per kind en per vakantie bij inschrijving, direct bij ons via het inschrijfformulier of op ons aanbod bij het netwerk 'Iedereen Verdient Vakantie" van de Vlaamse overheid, door organisaties en voorzieningen uit de welzijnssector en gesubsidieerde voorzieningen waar minderjarigen die omwille van een acute noodsituatie niet langer thuis kunnen blijven opgenomen worden of waar cliënteel v/d jeugdbeschermingssector wordt opgevangen ongeacht of de plaatsing onder bemiddeling v/d intersectorale toegangspoort of van een andere openbare overheid of onder opdracht v/d kinder- of jeugdrechter gebeurde [125 euro bestaand uit deelnamebijdrage ouders 25 euro + 100 euro toeslag van de inschrijver].

Mee te nemen bagage / Opstap- en afstapplaatsen / Medische fiche:

Mee te nemen bagage - Opstap- / afstapplaats Oudenaarde - Opstap- / afstapplaats Zottegem - Opstap- / afstapplaats Aalst - In te vullen medische fiche

Komende Activiteiten

Kerstfeest 2018  -  Kerstfeest 2019
Eerstvolgende Sintkerstnieuwjaarsfeest: Thema-activiteit 2022
18 December 2022 In Ontmoetingscentrum Velzeke

Vakantiegebeuren Video

Een belangrijke speelplek waar:

kinderen spelen en speels gedrag vertonen (zich amuseren), leren sociaal met vrienden en vriendinnen om te gaan, ontdekken dat beleeftijd helpt, ondervinden hoe je afspraken maakt en je daaraan houdt, bekende mensen ontmoeten, gezond eten, ontdekken dat er in de buitenwereld best heel wat fijne mensen rondlopen. Inschrijfformulier (niet te gebruiken door ouders)

Benodigd Extra bedrag

45.000!

2 Vakanties/Educacontainer

+ Thuishulp!
 • ADRES

  Katstraat 15, 9340 Lede

 • GSM NO

  +32 0499 24 54 36

 • EMAIL ID

  info@bijeva.be

 • WEB ADRES

  http://www.bijeva.be

Aankondigingen BiJeVa

 • Thema Kleuren:
 • Achtergrond Beelden:
 • BiJeVa
  Onafhankelijke/Autonome
  vrijwilligersvereniging die
 • - kinderarmoede gezicht geeft
  - isolement doorbreekt
  - haar aanpak verspreidt
  - samenredzaamheid versterkt
 •  
 • Bekijk Onze Donateurs