(Meer) Erbij horen

Welkom bij BiJeVa, de organisatie die zich inzet voor kinderen om ervoor te zorgen dat ze zich beter voelen en meer betrokken zijn bij de samenleving.

Bij BiJeVa organiseren we diverse activiteiten, waardoor kinderen zich kunnen ontspannen en verrijken. Hieronder lees je meer over de verschillende activiteiten die we organiseren:

Buitenlandse vakanties in juli en augustus zijn altijd een hoogtepunt van het jaar voor onze kinderen. Ze kunnen genieten van een prachtige omgeving, nieuwe vrienden maken en activiteiten doen die ze thuis nooit zouden kunnen doen. Bij een gastgezin in Nederland verblijven is ook een optie, waar kinderen tijdens de zomervakantie hun horizon kunnen verbreden en nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

We organiseren ook daguitstappen, zodat kinderen kennis kunnen maken met interessante plekken en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Verder organiseren we thema-activiteiten zoals sinterklaas-, kerst- en nieuwjaarsfeesten, zodat kinderen ook tijdens de feestdagen samen kunnen zijn en kunnen genieten van gezelligheid.

Bij BiJeVa hebben we ook een educa-container waar kinderen zich kunnen verdiepen in diverse hobby’s. Zo kunnen kinderen deelnemen aan LEGO education workshops, leren computeren of hun eigen ‘Koffer voor Gelukkigen’ maken. We willen graag dat kinderen zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past, en met onze educa-container kunnen ze zelf kiezen waar ze hun creativiteit op willen richten.

Als kers op de taart bieden we onze kinderen vanaf hun 15de de mogelijkheid om aspirant begeleid(st)er of aspirant logistieke medewerk(st)er te zijn op onze vakanties. Zo krijgen ze de kans om hun verantwoordelijkheid te tonen en leren ze de fijne kneepjes van het vak.

Bij BiJeVa vinden we het belangrijk dat kinderen zich betrokken voelen bij de samenleving en zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past. Dankzij onze diverse activiteiten krijgen kinderen de kans om nieuwe ervaringen op te doen en zichzelf te ontwikkelen op een leuke en ontspannen manier. We hopen je snel te zien bij een van onze activiteiten!