• Katstraat 15 - 9340 Lede
 • (+32) (0)499 24 54 36
 • info@gratisspullenzoekengeven.be
 • Bank: IBAN BE55 0015 0850 9644 - BIC GEBABEBB       KBO 0885.644.048 - RPR Dendermonde

Professionele Hulpverleners

Voor professionele hulpverleners die als bemiddelaars een extraatje gunnen aan een gezin in armoede

 • Werknemers die in contact zijn met gezinnen die het echt heel moeilijk hebben en deze gezinnen een extraatje gunnen kunnen zich met onderstaand aanmeldformulier als bemiddelaar aanmelden.
  Een gezin kan uitsluitend in aanmerking komen voor een extraatje van BiJeVa vzw als het is voorgedragen door een persoon werkzaam bij een erkende organisatie uit de welzijns- en zorgsector of bij een instantie belast met de uitvoering van de beleidsregels die betrekking hebben op de sociale bijstand en armoedevoorzieningen.
 •  
 • Pro-hulpverleners maak gebruik van ons aanvullend bezig zijn en meld je via onderstaande link:

  Hoe werkt het: bent u als werknemer in contact met gezinnen die het echt heel moeilijk hebben en gunt u deze gezinnen een extraatje?
  Meld u dan aan als bemiddelaar door voor elk gezin apart via bovenstaande link het aanmeldformulier bemiddelaar in te vullen. U krijgt dan van ons een eenmalige Aanbeveling Code per gezin toegestuurd, deze Aanbevelings Code dient u aan de door u geselecteerde gezinnen te geven die zij in hun registratie bij BiJeVa vzw dienen te vermelden. Registreren bij BiJeVa kunnen de ouders zeer laagdrempelig met het sturen van het sms’je: 'Aanbeveling Code ......, Anny bel mij eens' naar 0499 24 54 36 (gsm-nr. bezielster Anny De Windt). De gezinnen vernemen dus van u dat zij via uw bemiddeling een extraatje kunnen aanvragen bij BiJeVa vzw en hoe zij dat kunnen doen.
  Middels deze Aanbeveling Code kunnen we de gezinnen aan de organisatie/instelling waar u als hulpverlener werkt koppelen. Verder kunnen wij, indien wij na onze babbel met het gezin het nodig vinden, ook bij de organisatie/instelling checken of het gezin daar inderdaad als cliënt staat ingeschreven. In voorkomend geval verifiëren wij hiervoor alleen de naam, het adres en de namen/leeftijden van de kinderen.
  Wij attenderen u er graag op dat bij deze werkwijze uitsluitend het gezin effectief uitmaakt of het een extraatje wenst. De bemiddelaar noch zijn/haar werkgever geeft enige persoonsgebonden informatie aan BiJeVa vzw!!