• Katstraat 15 - 9340 Lede
  • (+32) (0)499 24 54 36
  • info@gratisspullenzoekengeven.be
  • Bank: IBAN BE55 0015 0850 9644 - BIC GEBABEBB       KBO 0885.644.048 - RPR Dendermonde
   

Heeft u spullen aan te bieden of zoekt u spullen, dan kan u gratis een advertentie plaatsen op gratisspullenzoekengeven.be

Gratis spullen zoeken en geven brengt vraag en aanbod van tweedehands producten bij elkaar, waarbij twee regels heel belangrijk zijn. Vragers zijn door BiJeVa vzw gekende huishoudens die door haar gescreend zijn op basis van de graadmeters gebruikt in de EU-SILC-enquête (Statistics on Income and Living Conditions - dé referentiebron) voor het inschatten van - het risico op – armoede, en alles moet gratis weggegeven worden.
Zo geven wij producten van een aanbieder een nieuw leven, bespaart een huishouden die het moeilijk heeft wat geld en is het goed voor ons milieu.

De focus ligt dus niet enkel op het gratis weggeven van spullen aan mensen die deze hard kunnen gebruiken maar ook op onze huishoudens die gratis spullen kunnen vragen.
En het is voor de aanbieder geweldig om een enthousiast tehuis te vinden voor zijn spullen, die bij hem thuis worden opgehaald. En het is voor de zoeker (vrager) die de spullen nog kan gebruiken een besparing die andere zaken mogelijk maakt. Bij voorbaat dank aan de mensen die spullen zullen aanbieden en mensen die spullen vragen!