Lokale Regio's

Toeleiding: - onze bezielster Anny De Windt gaat zelf op stap naar gezinnen met kinderen die anders moeten leven
                    - gezinnen kunnen naar 0499 24 54 36 (gsmnr. Anny) het smsje "Anny bel mij eens op" sturen
                    - lokale professionele zorgverstrekkers (bvb OCMW ...) kunnen een beroep op Anny doen (0499 24 54 36).volgende gemeenten en steden in de regio Vlaamse Ardennen bezoekt onze bezielster : Brakel, Gavere, Geraardsbergen, Horebeke, Herzele, Kluisbergen, Kruishoutem, Lierde, Maarkedal, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem, Wortegem-Petegem, Zingem, Zottegem en Zwalm.


volgende gemeenten en steden in de regio Leiestreek bezoekt onze bezielster: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Deinze, Dentergem, Harelbeke, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Kuurne, Ledegem, Lendelede,Moorslede, Meulebeke, Nazareth, Oostrozebeke, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke, Zulte en Zwevegem


volgende gemeenten en steden in de regio Scheldeland bezoekt onze bezielster: Aalst, Berlare, Boom, Bornem, Buggenhout, Denderleeuw, Dendermonde, Erpe-Mere, Haaltert, Kruibeke, Lebbeke, Lede, Melle, Ninove, Puurs, Rumst, Sint-Amands, Temse, Wetteren, Wichelen, Willebroek en Zele.
De delen van de gemeenten Kruibeke en Temse die aan de Schelde liggen horen promotioneel zowel tot Scheldeland als tot het Waasland.
Scheldeland wordt nog eens opgedeeld in de Denderstreek (dat o.a de Faluintjesstreek omvat), Land van Dendermonde, Rupelstreek, Vaartland , Klein-Braban t en Bloemenstreek.
Klein-Brabant – Scheldeland omvat de streek van de gemeenten Bornem (met deelgemeenten Hingene, Mariekerke en Weert, en de dorpen Branst, Buitenland, Eikevliet en Wintam), Puurs (met deelgemeenten Breendonk, Liezele en Ruisbroek, en het dorp Kalfort) en Sint-Amands (deelgemeenten Lippelo en Oppuurs).
Sommige gemeenten behoren zowel tot de Denderstreek als tot het Land van Dendermonde, terwijl sommige gemeenten tot de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek behoren maar niet tot het Scheldeland. De grenzen van het Scheldeland vallen dus niet volledig samen met de grenzen van de opgedeelde streken.

Brabantse Kouters
volgende gemeenten en steden in de regio Brabantse Kouters bezoekt onze bezielster: Asse, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Merchtem en Opwijk

Pajottenland
Vlaams-Brabantse gemeentes van het Pajottenland (rood), in roze de gemeentes die afhankelijk van de bron tot het Pajottenland gerekend worden, en in geel de gemeentes die gerekend worden tot de toeristische streek Pajottenland-Zennevallei.

volgende gemeenten en steden in de regio Pajottenland bezoekt onze bezielster: Affligem (Afhankelijk van de bron worden (delen van) de gemeentes Affligem en Asse ook tot de naburige landstreek Brabantse Kouters gerekend.), Asse (Afhankelijk van de bron worden (delen van) de gemeentes Affligem en Asse ook tot de naburige landstreek Brabantse Kouters gerekend.), Schepdaal (met Sint-Gertrudis-Pede), Galmaarden: Galmaarden, Tollembeek, Vollezele, Gooik: Gooik (met Strijland), Kester, Leerbeek, Oetingen, Herne: Herne (met Kokejane), Herfelingen, Sint-Pieters-Kapelle, Liedekerke, Pepingen: Pepingen, Beert, Bellingen, Bogaarden, Elingen, Heikruis, Ternat: Ternat, Sint-Katherina-Lombeek, Wambeek

Bron regio-kaart: Logeren in Vlaanderen vzw, Diestsevest 40, 3000 Leuven


BiJeVa is dus wat toeleiding van gezinnen die de confrontatie met materiële en sociale beperkingen (verborgen) ondergaan, actief in delen van de provincies West- en Oost-Vlaanden, Vlaams Brabant en Antwerpen