Leef je leven ten volle

 Begin je reis van genezing, herverbinding en vrijheid!

Het is jouw moment om te helen en weer in contact te komen met jezelf. Het is tijd voor jou om in vrijheid te wandelen.

15 - 18 september 22 - 25 september

Locatie: Valinera 106 – L’Escala – Spanje

Heb je trauma’s meegemaakt waardoor je je gevangen voelt in pijn, verdriet, angst, stress, verslavingen, ziekte en gebrek aan doel voor je leven?
Als dat zo is, roept genezing je.
We hebben de beste ervaring van voorouderlijke inheemse medicijnen ontworpen om u te helpen uw ware kracht te ontdekken.

Wanneer we gevangen zitten in trauma’s en oude wonden, kunnen we het gevoel krijgen dat het leven pijnlijk of saai is of dat we een doel missen dat de vonk van de ziel doet ontbranden.

Waarschijnlijk bevindt je jou nu in deze situatie. Voel je je hiermee geïdentificeerd?

Welnu, we willen dat je weet dat je niet alleen bent, we zijn hier om je te begeleiden in je genezings- en groeiproces.

Dit retraiteprogramma biedt je een 4-daagse Sacred Plant Retreat op een magische plek in Spanje.

Wij bieden een harmonische omgeving die diepe genezing bevordert tijdens uw verblijf. Elke genezingsceremonie wordt gedaan in een veilige ruimte: onze liefhebbende moeder met wie we allemaal opnieuw contact moeten maken.

WAT IS INBEGREPEN

Plantmedicijn Ceremonies

Ceremonies met Plantmedicijnen en behandelingen zijn prachtige geschenken van de Grote Geest en Moeder Aarde om ons te helpen ons bewustzijn te helen en uit te breiden.

We voelen ons vereerd om samen te werken met Nagi Tanka – Teun en Penny – die de Sacred Plant Ceremonie geven. Zij kunnen perfect de veiligheid garanderen en effectief ruimte houden voor onze gasten tijdens die ceremonie.

Daarnaast hebben we zelf jarenlange ervaring van holistische therapieën, trauma healing, sound healing en het geven van Cacao Ceremonies.

De Ceremonies worden gehouden in een comfortabele en mooie ruimte bedekt met hout en omgeven door planten.

Tijdens de ceremonie heb je alle voorzieningen om een geweldige ervaring te hebben.

Sta de heilige medicijnen toe om je hun liefde en bevrijdende kracht te laten voelen in onze Ceremonies. Versterk jezelf door de wijsheid van oude medicijnen.

Ayahuasca

Ayahuasca nodigt je uit om een ​​reis naar binnen te maken. Dit prachtige medicijn helpt mensen om fysiek, emotioneel en spiritueel te genezen. Ze is een liefhebbende oma die je zal begeleiden op je levenspad.

Cacao

De Spirit van cacao leert ons om te helen, te openen en opnieuw verbinding te maken met ons hart.

Onze puurste verlangens wonen in het hart en cacao helpt ons ernaar te luisteren. Dit medicijn laat ons zien hoe we met meer compassie, intuïtie en liefde kunnen leven.

Rapé

Rapé is een windmedicijn en komt van de inheemse stammen van Brazilië. Bij het ontvangen van de Rapé kunnen we ons onderdompelen in een staat van kalmte en geworteldheid.

Dit medicijn helpt de energiekanalen te openen, de pijnappelklier te ontkalken en de verbinding met de spirituele wereld te versterken.

Casa De Pachamama & Nagi Tanka

Ik ben Isabelle en graag wil ik mijn helende missie met jullie delen. 

Ikzelf heb een achtergrond met intense levenservaring. Op een gegeven moment kreeg ik een nieuwe kijk op het leven. Met de hulp van heilige medicijnen, zoals Ayahuasca, Cacao, Rapé, hebben ik belangrijke transformaties in mijn leven meegemaakt.

Als mede oprichtster van de Casa De Pachamama hebben we een programma uitgewerkt voor mensen zoals jij, die op zoek zijn naar diepe genezing, empowerment, vreugde en een herverbinding met een zinvol leven.

Persoonlijk aspect is iets wat wij erg belangrijk vinden bij ons bedrijf, vandaar dat het hoognodig tijd is dat wij ons even voorstellen.
Teun & Penny, dat zijn wij, de oprichters van Nagi Tanka.
Wij zijn naast zakelijke partners ook elkaars liefdespartners <3
Wij hebben elkaar ontmoet op een kantelpunt in ons leven, het roer om. Compleet om, dat is wat wij samen hebben gedaan. Ons oude leven achter ons gelaten en de sprong in het diepe gewaagd, daar is Nagi Tanka uit ontstaan!
Wij vinden het belangrijk om het spirituele met het aardse te combineren, het beste van beide.
De mannelijke en vrouwelijke energie is op deze manier goed verweven in ons bedrijf.
Yin en Yang ☯️
Verder hebben wij ook veel affiniteit met dieren, en de natuur, inmiddels hebben wij een kleine kinderboerderij om ons heen verzameld 🦋

Ben je klaar om jouw leven te veranderen?

Je zielsfamilie wacht op je om je te vergezellen en samen dit pad van groei te delen. Registreer je nu en begin jouw helende reis met plant medicijnen.

We zijn vereerd dat je deelneemt aan een retreat bij Casa De Pachamama en deze reis samen deelt!

Casa De Pachamama is een helende en magische plek in Spanje. Het is onze doel om je te begeleiden, je helpen zoeken naar de beste versie van jezelf.

Locatie: Casa De Pachamama, Vilanera 106, L’Escala, Spanje

Datum: 15 – 18 september 2022 of 22 – 25 september 2022

Prijs:

Totaal bedrag: 900€

 Eerste storting: 450€ (aanbetaling tot 15 juli)

Tweede storting: 450€ (te betalen voor 15 augustus) 

Transfer:

Het ophalen van de deelnemers op de luchthaven van Gerona vindt plaats op 15 september & 22 september. We raden deelnemers aan om in de ochtend aan te komen, zodat u de eerste dag van retraite niet hoeft te missen.

Ons centrum ligt op 40 minuten rijden van de luchthaven.

Vertrek vanuit de retraite naar Gerona op 18 september & 25 september rond 19u.

Om te registreren:

Het is geheel jouw verantwoordelijkheid om eerlijk te zijn bij het invullen van dit formulier. Het screenen van mentale of fysieke gezondheidsproblemen is van vitaal belang voor jouw welzijn, vanwege de mogelijke interacties van planten met sommige gezondheidsproblemen.

  1. Vul het aanmeldformulier in. Hierna ontvang je van ons een intake formulier.
  2. Dien de intake in en ons intake-ondersteuningsteam stuurt jou na goedkeuring de betalingsgegevens en bevestigt uw registratie per e-mail.
Mijn plekje reserveren

Door het invullen van dit medische intakeformulier, neemt de deelnemer de volledige verantwoordelijkheid voor de verstrekte informatie. De deelnemer begrijpt dat het verstrekken van correcte en transparante informatie over zijn/haar werkelijke mentale en fysieke gezondheidssituatie van het grootste belang is en neemt de verantwoordelijkheid op zich om ons alle relevante details over zijn/haar gezondheidstoestand te verstrekken.

Belangrijk: Boek uw vluchten NIET voordat uw registratie en medisch intakeformulier zijn goedgekeurd. Uw inschrijving is pas bevestigd nadat u uw medische intakeformulier heeft ingevuld en ons intaketeam u heeft bevestigd. Als een retraite bij ons om welke medische reden dan ook niet geschikt wordt geacht, heeft u recht op volledige restitutie van de gedane aanbetaling.

Als je vragen hebt of verduidelijking wilt, neem dan gerust contact met ons op:

E-mail: info@casadepachamama.be

Whatsapp: +32471460071