Hobby container als ontdekplek

Onze educacontainer is een ontdekplek om bezig te zijn, uitgaande van spaarzaamheid, nieuwsgierigheid, vindingrijkheid en samenhorigheid:

Op uitnodiging een zondagnamiddag in educacontainer een hobby beoefenen

Vijf tot acht kinderen tussen 6 en 13 jaar hun creativiteit de vrije loop laten en experimenteren met verschillende hobby’s.

Van tekenen en kleuren tot schilderen en kleien, van sierraden maken tot timmeren en handwerken.

En als ze liever hun sociale vaardigheden ontwikkelen, kunnen ze gezellig verhalen delen of zelfs een eigen website bouwen!

Ga mee op ontdekkingsreis en ontdek jouw eigen kracht en mogelijkheden!

Kinderen van 6-13 jaar werken samen aan persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van hun invloed op geluk.

Dit gebeurt in 7 bijeenkomsten met verschillende thema’s, waarbij ze leren over geluk, positief denken, dankbaarheid, talenten, toekomstdromen en het doorgeven van geluk.

De bewezen effectieve interventie wordt gegeven door een gecertificeerd Gelukskoffercoach en is gratis. Elk kind krijgt een werkboek, een eigen gelukskoffer en een geluksdiploma. De bijeenkomsten worden gehouden op weekenddagen en tijdens schoolvakanties, en zijn gratis inclusief trainingsmateriaal. Vanaf 2019 worden de zeven trainingen ook geïmplementeerd in de vakantiewerking.

Lego education workshops

Kom tijdens onze speelnamiddagen alles te weten over computers en robots en hoe jij zelf nieuwe oplossingen kan bedenken!

Samen met andere kinderen leer je denken, ontwerpen, uitvinden en testen. Fouten maken mag, want zo leer je doorzetten en krijg je feedback van je vriendjes en onze begeleiders.

Daarnaast ontmoet je ook regelmatig vakantiemaatjes, wat zorgt voor meer motivatie, zelfvertrouwen en vriendschappen. Onze lego education workshop loopt parallel met creatieve activiteiten.

Je kan dertien tot twintig zondagen per jaar deelnemen en wordt thuis opgehaald en teruggebracht door onze vrijwilligers

Kortom, de Educacontainer is dé plek om nieuwe vrienden te maken, jezelf creatief uit te dagen en te groeien in een veilige en gezellige omgeving. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij BiJeVa!