Vakanties

Welkom bij BiJeVa, de organisatie die zich inzet voor kinderen om ervoor te zorgen dat ze zich beter voelen en meer betrokken zijn bij de samenleving. Hieronder vind je meer informatie over de prijs per deelnemer per vakantie:

We willen bewust en gericht, zoals wij al jaren bezig zijn, de lopende services aan onze gezinnen, de toeleiding van nieuwe gezinnen, onze fondsenwerving en de kindervakanties waarbij mensen in een betere positie zijn betrokken onverminderbaar volhouden.

Om reden dat steeds meer gezinnen beroep doen op onze bij-staan services hebben wij de beslissing genomen onze vakantiewerking enkel nog toegankelijk te maken voor de vele BiJeVa-kinderen.

Laagdrempelig 14 dagen op vakantie naar Nederland

Wij bieden onze kinderen de mogelijkheid om veertien dagen door te brengen bij een vakantiegastgezin in Nederland. Even weg uit de dagelijkse routine, nieuwe ervaringen opdoen en mooie herinneringen creëren. Met de steun en coaching van het vakantiegezin bouwen we aan een duurzame band en staan we klaar om jou te helpen op weg naar de toekomst.

Bij BiJeVa geloven we in de kracht van relaties en het belang van een positieve insteek. Daarom bieden wij de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren van elkaar. Tijdens deze vakantie ontstaan er vaak hechte vriendschappen en krijg je de kans om tegroeien als persoon.

Wij vinden het belangrijk dat onze vakanties voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken we zeer laagdrempelig: stuur het sms’je “Anny bel mij eens?” naar 0499 24. 54. 36, Anny belt terug voor overleg om langs te komen.

Groepsvakantie in België

Door het grote aantal aanbieders van meerdaagse binnenlandse groepsvakanties aan sociaal tarief met extra aandacht voor typische vakantiedrempels helpen wij onze gezinnen bij het zoeken en boeken.

Bij BiJeVa vinden we het belangrijk dat inschrijven voor de BiJeVa-gezinnen zo laagdrempelig en persoonlijk mogelijk is.. Daarom kun je voor inschrijving bellen naar onze bezielster Anny De Windt op 0499 24 54 36 of haar een smsje sturen met de tekst “Anny bel mij eens”.

Wij begrijpen dat het inschrijfproces soms overweldigend kan zijn, vooral als het om je dierbaren gaat. Daarom streven wij ernaar om een warme en ondersteunende omgeving te creëren, waarin we samen kunnen werken aan het welzijn van jou en je kind(eren). We hopen je snel te spreken en kijken uit naar een mooie samenwerking bij BiJeVa.