Vakanties

Welkom bij BiJeVa, de organisatie die zich inzet voor kinderen om ervoor te zorgen dat ze zich beter voelen en meer betrokken zijn bij de samenleving. Hieronder vind je meer informatie over de prijs per deelnemer per vakantie:

BiJeVa vakantie in België

  • Persoonlijke inschrijving door Anny: deelnamebijdrage van 25 euro per kind en per vakantie. Als ouders bij hun thuis ingeschreven worden door onze bezielster dan bedraagt de deelnamebijdrage slechts 1/10de – 1/14de van de prijs die de vakantie kost aan BiJeVa vzw.

  • Inschrijving via ons inschrijfformulier of via het aanbod bij het netwerk ‘Iedereen Verdient Vakantie’ van de Vlaamse overheid: deelnamebijdrage van 125 euro per kind en per vakantie. Deze prijs geldt voor organisaties en voorzieningen uit de welzijnssector en gesubsidieerde voorzieningen waar minderjarigen worden opgenomen in geval van een acute noodsituatie, of waar cliënteel van de jeugdbeschermingssector wordt opgevangen, ongeacht of de plaatsing onder bemiddeling van de intersectorale toegangspoort of van een andere openbare overheid of onder opdracht van de kinder- of jeugdrechter gebeurde. Deze deelnamebijdrage bestaat uit de deelnamebijdrage van ouders van 25 euro en een toeslag van 100 euro van de inschrijver.

Wij vinden het belangrijk dat onze vakanties voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken we zeer laagdrempelig: stuur het sms’je “Anny bel mij eens?” naar 0499 24. 54. 36, Anny belt terug voor overleg om langs te komen.

Laagdrempelig 14 dagen op vakantie naar Nederland

Wij bieden de mogelijkheid om veertien dagen door te brengen bij een vakantiegastgezin in Nederland. Even weg uit de dagelijkse routine, nieuwe ervaringen opdoen en mooie herinneringen creëren. Met de steun en coaching van het vakantiegezin bouwen we aan een duurzame band en staan we klaar om jou te helpen op weg naar de toekomst.

Bij BiJeVa geloven we in de kracht van relaties en het belang van een positieve insteek. Daarom bieden wij de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren van elkaar. Tijdens deze vakantie ontstaan er vaak hechte vriendschappen en krijg je de kans om te groeien als persoon.

Bij BiJeVa vinden we het belangrijk dat inschrijven zo laagdrempelig en persoonlijk mogelijk is. Daarom kun je voor inschrijving bellen naar onze bezielster Anny De Windt op 0499 24 54 36 of haar een smsje sturen met de tekst “Anny bel mij eens”.

Ongeacht waar je woont in ons werkgebied, Anny komt persoonlijk bij je langs om je kind(eren) in te schrijven. Zo krijg je de kans om Anny en ons team beter te leren kennen en kunnen we samen kijken naar de beste opties voor jou en je kind(eren).

Wij begrijpen dat het inschrijfproces soms overweldigend kan zijn, vooral als het om je dierbaren gaat. Daarom streven wij ernaar om een warme en ondersteunende omgeving te creëren, waarin we samen kunnen werken aan het welzijn van jou en je kind(eren). We hopen je snel te spreken en kijken uit naar een mooie samenwerking bij BiJeVa.