Kind(eren) aanmelden

Persoonlijk inschrijven bij Anny De Windt bezielster BiJeVa vzw

Als ouder(s), waar je ook woont in Vlaanderen, die geen cliënt is (zijn) van een professionele sociale organisatie zoals o.a. een O.C.M.W. stuur je het volgende smsje naar 0499 24 54 36: “Anny bel mij eens op!” Anny belt je dan om een afspraak te maken voor persoonlijk bij je langs te komen als jij in een lokale regio woont waar Anny toeleiding van deelnemers op maat uitvoert. Als je niet in een lokale regio woont wordt de toeleiding verder telefonisch met Anny besproken.

“Anny bel mij eens op!”  mogen ook de ouder(s) sturen die cliënt zijn bij een O.C.M.W. maar voor wie het O.C.M.W. de deelnamebijdrage van 100 euro/kind/vakantie niet wil betalen aan BiJeVa vzw en daardoor dus de middelen niet wil benutten van POD MI die ter beschikking zijn voor participatie en sociale activering van de doelgroep!

Telefonisch of gewoon per e-mail boeken is niet mogelijk.

Voor elke aanvraag die niet door onze bezielster Anny De Windt thuis bij de ouder(s) wordt afgehandeld, hebben we een inschrijfformulier nodig dat u per e-mail mag bezorgen of per gewone post aan Anny De Windt, Hazestraat 73 – 9620 Zottegem.

Prijs / deelnemer / vakantie:

– 25 euro bij persoonlijke inschrijving door Anny. Voor de kinderen die aan de keukentafel door onze bezielster worden ingeschreven bedraagt de deelnamebijdrage 25 euro per kind en per vakantie. Dat is slechts 1/10de – 1/14de de van de prijs die de vakantie kost aan BiJeVa vzw.
– 125 euro per kind en per vakantie bij inschrijving, direct bij ons via het inschrijfformulier of op ons aanbod bij het netwerk ‘Iedereen Verdient Vakantie” van de Vlaamse overheid, door organisaties en voorzieningen uit de welzijnssector en gesubsidieerde voorzieningen waar minderjarigen die omwille van een acute noodsituatie niet langer thuis kunnen blijven opgenomen worden of waar cliënteel v/d jeugdbeschermingssector wordt opgevangen ongeacht of de plaatsing onder bemiddeling v/d intersectorale toegangspoort of van een andere openbare overheid of onder opdracht v/d kinder- of jeugdrechter gebeurde [125 euro bestaand uit deelnamebijdrage ouders 25 euro + 100 euro toeslag van de inschrijver].