Heb je niet helemaal helder wat je ‘ontknoopt’ zou willen hebben?

Of je nu op fysiek, mentaal, energetisch niveau vast zit. Reiki onthult de ontknoping.

Dit kan een Reiki sessie op afstand voor jou betekenen

✓ Een Reiki sessie op afstand werkt ontspannend én helend.
✓ Je ontvangt precies datgene wat je nodig hebt.
✓ Krijg meer richting en sturing.
✓ Herstel van zelfhelend vermogen.
✓ Je komt in contact met jouw spirituele lichaam. Nee, dit is niet zweverig, al kan het wel voelen alsof je zweeft.
✓ Eventuele blokkades worden opgeheven, waardoor de energie weer vrij kan stromen.

Tijdens het geven van een Reiki sessie geef ik eigenlijk helemaal niets. Ik fungeer enkel als doorgever van de Universele Levensenergie. Natuurlijk doe ik elke sessie weer mijn maximale best om zoveel mogelijk liefdevolle affirmaties naar jou te zenden, maar Reiki doet de rest. Als mensen mij vragen of ik een healer ben dan antwoord ik dat jij dat bent. Ik, (of de Reiki via mij) kan een healing geven, maar de healer dat ben jij zelf.

Dat ik dat na het ontvangen van mijn ‘attunements’ als Reiki master nu kan (door)geven, vind ik euforisch. De sessies zijn telkens zo waardevol, uniek én bijzonder. Vooral Reiki op afstand werkt als een komeet.

Dit kunnen woorden, beelden of sensaties zijn. Denk aan bepaalde kleuren, maar ook aan totemdieren of boodschappen in woord. Een andere keer voelen mijn handen heel warm, gaat mijn buik tintelen of is het compleet stil

Tijdens Reiki op afstand hoeven de ervaringen niet hetzelfde te zijn. Toch klopt het na afloop vaak met wat de ontvanger gevoeld heeft. Verwacht geen zware shit, alles is licht en juist dat is de kracht van Reiki: het is ongelofelijk liefdevol

ZO WERKT REIKI OP AFSTAND

Vaak krijg ik de vraag of de ontvanger en ik elkaar spreken tijdens een sessie, bijvoorbeeld via de telefoon of Zoom. Iets voordat onze afspraak begint kom ik bij je via Whatsapp en daarna zetten wij allebei onze telefoon op stil? Huh, hoor ik je denken: ”Hoe hebben we dan contact?” Reiki werkt volledig via energie. Zie mijn handen als een telefoonkabel, radio of een wifi-versterker. Ik focus mij volledig op jou en stem dan als het ware op jou af, net zoals een radiofrequentie. Het magische aan energie is dat je het niet kunt zien, maar wel kunt voelen. Soms krijg ik boodschappen door tijdens Reiki op afstand. Dit is niet de Reiki, maar een gift. Het gebeurt niet altijd: je krijgt immers wat je nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is lekker te liggen, ontspannen & vertrouwen. Reiki doet de rest. 

ONTDEK WAT REIKI OP AFSTAND ALLEMAAL VOOR JOU KAN DOEN

Dit geldt uiteraard ook voor een fysieke sessie die je kunt boeken wanneer je in L’Escala bent.