Sacred Women's Retreat

Ontwaak je Innerlijke Godin
Onthul je Authentieke Zelf
Ontketen de Wilde Vrouw

We maken een diepe duik in onszelf,

waar je je liefdevol verankert in je unieke wezen. We gaan ons verbinden met de aardse vrouw in onszelf en onze ware aard.

18.10 t/m 21.10

Locatie: Valinera 106 – L’Escala – Spanje

We komen samen met vrouwen/vriendinnen midden in de natuur op deze magische plek in Spanje, L’Escala.

Samen maken we een diepe duik in onszelf, waar je je liefdevol verankert in je unieke wezen. We zullen ons verbinden met de aardse vrouw in onszelf en ons verbinden met onze eigen ware aard. We maken een reis door de 5 elementen, verbinden ons met ze en gaan ermee aan de slag. We gaan veel werken met het geneeskrachtige plantenmedicijnen Rapé & Cacao.

Vanuit deze diepgewortelde verbinding met ons lichaam, ons hart en onze ziel zullen we opstaan in eigenliefde en in onze kracht staan terwijl we elkaar ondersteunen, elkaar dragen en versterken.

Dit wordt een 3-daagse vol met echt zusterschap, ceremoniële cacao, diepe verbinding, onderzoek, cirkels delen, meditaties/visualisaties, ademwerk, natuur, muziek en heel veel LIEFDE.

Cacao

De Spirit van cacao leert ons om te helen, te openen en opnieuw verbinding te maken met ons hart.

Onze puurste verlangens wonen in het hart en cacao helpt ons ernaar te luisteren. Dit medicijn laat ons zien hoe we met meer compassie, intuïtie en liefde kunnen leven.

Rape

Rapé is een windmedicijn en komt van de inheemse stammen van Brazilië. Bij het ontvangen van de Rapé kunnen we ons onderdompelen in een staat van kalmte en geworteldheid.

Dit medicijn helpt de energiekanalen te openen, de pijnappelklier te ontkalken en de verbinding met de spirituele wereld te versterken.

Wat is inbegrepen:

 • accommodatie bij Casa De Pachamama
 •  transfers van en naar de luchthaven 
 • cacaoceremonie – een reis naar je hart
 • dagelijkse cacao
 • meditaties/visualisaties & ademwerk
 •  1-1 coachingsessie met Isabelle
 • ceremonies
 •  natuurwandelingen
 •  gezond veganistisch eten (ontbijt, lunch & diner) 

 inchecken 11:00 – uitchecken 16:00

Prijs 899euro bij boeking voor 29 september. Na 29 september is het aan de volle prijs van 1299euro preizen exclusief vlucht!!!

Ik ben Isabelle en graag wil ik mijn helende missie met jullie delen. 

Ikzelf heb een achtergrond met intense levenservaring. Op een gegeven moment kreeg ik een nieuwe kijk op het leven. Met de hulp van heilige medicijnen, zoals Ayahuasca, Cacao, Rapé, hebben ik belangrijke transformaties in mijn leven meegemaakt.

Als mede oprichtster van de Casa De Pachamama hebben we een programma uitgewerkt voor mensen zoals jij, die op zoek zijn naar diepe genezing, empowerment, vreugde en een herverbinding met een zinvol leven.

Ben je klaar om jouw leven te veranderen?

We zijn vereerd dat je deelneemt aan een retreat bij Casa De Pachamama en deze reis samen deelt!

Casa De Pachamama is een helende en magische plek in Spanje. Het is onze doel om je te begeleiden, je helpen zoeken naar de beste versie van jezelf.

Locatie: Casa De Pachamama, Vilanera 106, L’Escala, Spanje

Datum: 18 t/m 21 oktober 2022

Prijs:

Totaal bedrag: 899€

Transfer:

Het ophalen van de deelnemers op de luchthaven van Gerona vindt plaats op 18 oktober. We raden deelnemers aan om in de ochtend aan te komen, zodat u de eerste dag van retraite niet hoeft te missen.

Ons centrum ligt op 40 minuten rijden van de luchthaven.

Via Ryanair Charleroi zijn er zeer goedkope tickets te boeken.

Om te registreren:

Het is geheel jouw verantwoordelijkheid om eerlijk te zijn bij het invullen van dit formulier. Het screenen van mentale of fysieke gezondheidsproblemen is van vitaal belang voor jouw welzijn, vanwege de mogelijke interacties van planten met sommige gezondheidsproblemen.

 1. Vul het aanmeldformulier in. Hierna ontvang je van ons een intake formulier.
 2. Dien de intake in en ons intake-ondersteuningsteam stuurt jou na goedkeuring de betalingsgegevens en bevestigt uw registratie per e-mail.
Mijn plekje reserveren

Door het invullen van dit medische intakeformulier, neemt de deelnemer de volledige verantwoordelijkheid voor de verstrekte informatie. De deelnemer begrijpt dat het verstrekken van correcte en transparante informatie over zijn/haar werkelijke mentale en fysieke gezondheidssituatie van het grootste belang is en neemt de verantwoordelijkheid op zich om ons alle relevante details over zijn/haar gezondheidstoestand te verstrekken.

Belangrijk: Boek uw vluchten NIET voordat uw registratie en medisch intakeformulier zijn goedgekeurd. Uw inschrijving is pas bevestigd nadat u uw medische intakeformulier heeft ingevuld en ons intaketeam u heeft bevestigd. Als een retraite bij ons om welke medische reden dan ook niet geschikt wordt geacht, heeft u recht op volledige restitutie van de gedane aanbetaling.

Als je vragen hebt of verduidelijking wilt, neem dan gerust contact met ons op:

E-mail: info@casadepachamama.be

Whatsapp: +32471460071